PAVO

PAVO is al geruime tijd een begrip in de Nederlandse paardenwereld. PAVO heeft veel ervaring op het gebied van diervoeding en gezondheid bij paarden. Naast de uitgebreide keuze aan diervoeding heeft PAVO ook een ruim assortiment voedingssupplementen voor paarden.

Quality...omdat Pavo staat voor de beste kwaliteit grondstoffen en kwaliteitsproducten, maar ook voor verstand van voeding en kwaliteit van advies

Health...omdat Pavo het als haar taak ziet om een bijdrage te leveren aan de gezondheid van alle paarden

Passion...omdat de mensen van Pavo passie voor paarden én voor diervoeding hebben

Verfijnd zoeken

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
 • PAVO Nature's Best 15kg
  gegarandeerd havervrij zeer weinig suiker (2%) en zetmeel (24%) met spelt en luzerne om kauwen te stimuleren zeer laag eiwitgehalte Pavo Nature’s Best is een heerlijke, gezonde muesli me..
  €13,93
  Excl. BTW: €12,78
 • PAVO SportsFit 15kg
  Meer energie uit paardenvoer, zonder dat je paard er heftig van wordt! Deze non-heating sportmuesli is bedoeld voor paarden die kracht nodig hebben maar die wel beheersbaar moeten blijven. De id..
  €14,35
  Excl. BTW: €13,16
 • PAVO SlobberMash 15kg
  volwaardig paardenvoer, rijk gevitamineerd met hoog aandeel zuiver lijnzaad en extra vitamine C veel zemelen voor een stabiele vertering en minder kans op koliek versnelt herstel na zware pre..
  €14,65
  Excl. BTW: €13,44
 • PAVO Vital 8kg
  Pavo VitalComplete is de ideale aanvulling op ieder rantsoen dat onvoldoende vitaminen en mineralen bevat. Als je paard 24/7 in de weide loopt heeft het waarschijnlijk weinig extra krachtvoer nodig ma..
  €24,63
  Excl. BTW: €22,60
 • PAVO Care4Life 15kg
  Pavo Care4Life bevat alles wat we vanuit voedingsoogpunt kunnen bedenken om je paard te ondersteunen bij zijn gezondheid. Dit bijzondere voer bestaat onder andere uit vezelrijke grondstoffen, omega3- ..
  €18,87
  Excl. BTW: €17,31
 • Pavo BasicPlus 20kg
  Pavo BasicPlus is een havervrij basisbrokje in 5mm diameter met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Pavo BasicPlus bevat alle essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen zoals vitamine..
  €10,24
  Excl. BTW: €9,39
 • PAVO All-Sports 20kg
  Succes is afhankelijk van aanleg, karakter, training, management én een bewuste keuze voor gezonde voeding. Pavo AllSports helpt om je paard in een gezonde sportconditie te brengen en te houden. Versc..
  €13,31
  Excl. BTW: €12,21
 • PAVO Liga 20kg
  Sobere paardenrassen hebben weinig krachtvoer nodig, maar de behoefte aan vitamines en mineralen is hoog. Speciaal daarvoor is Pavo Liga ontwikkeld. Pavo Liga bevat weinig energie en eiwit, maar 2 ma..
  €14,35
  Excl. BTW: €13,16
 • PAVO Speedibeet 15kg
  Pavo SpeediBeet is een hoogwaardig ruwvoer dat de darmgezondheid ondersteunt. Het is gemaakt van ontsuikerde bietenpulp vlokken en bevat geen enkele toevoeging dus ook geen melasse. De vlokken worde..
  €15,37
  Excl. BTW: €14,10
 • PAVO Summerfit (30 koeken)
  Veel paarden en pony’s hebben weinig tot geen krachtvoer nodig. Maar ruwvoer alleen bevat onvoldoende vitaminen en mineralen om de dagelijkse behoefte te dekken. Pavo SummerFit is een smakelijke koe..
  €15,37
  Excl. BTW: €14,10
 • Pavo 18Plus 15kg
  Vanaf een leeftijd van ongeveer 18 jaar verandert het lichaam van een paard. De spijsvertering wordt minder efficiënt, voedingsstoffen worden minder gemakkelijk verteerd en opgenomen. Daar merk je e..
  €15,07
  Excl. BTW: €13,82
 • Pavo DailyPlus 18 kg
  In de vrije natuur grazen paarden ongeveer 16 uur per dag en maken zo’n 40.000 kauwbewegingen. Onze paarden op stal kauwen veel minder. Pavo DailyPlus is uitgebalanceerd ruwvoer (voedingswaarde gelijk..
  €13,93
  Excl. BTW: €12,78
Op de hoogte blijven van de aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

* E-mail adres:

* Voornaam:

* Achternaam: