Besterly

Besterly Paardenvoeders zijn hoogwaardige voeders samengesteld uit zuivere plantaardige grondstoffen. Het zijn complete voeders welke gevoerd dienen te worden naast ruwvoeders. Zij bevatten de noodzakelijke nutriënten welke exact aansluiten bij de behoefte van het paard. Een goede smakelijkheid en lichte verteerbaarheid van deze producten staan vervolgens garant voor een goed resultaat.

Bij de ontwikkeling van de paardenvoeders zijn kennis en wensen van paardenkenners nadrukkelijk meegenomen. GMP+ en HACCP garanderen een sluitend kwaliteitssysteem in de productie en laboratorium van alle Besterly Paardenvoeders.

De reeks Besterly Paardenvoeders bevat voer voor ieder type paard, afhankelijk van prestatie en omstandigheden.

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
 • Besterly Basic 25kg
  Het complete basisvoer voor paarden en pony’s. Het dient als aanvulling op het ruwvoer voor paarden die lichte tot middelzware prestaties moeten leveren. De hoeveelheid dient hierbij afgestemd te word..
  €10,44
  Excl. BTW: €9,58
 • Besterly Classic 25kg
  Besterly Classic is het krachtvoer voor paarden en pony’s waarvan extra prestaties worden verlangd. Een hoger energiegehalte en extra vitaminen, mineralen en spoorelementen maken van Besterly Classic ..
  €10,80
  Excl. BTW: €9,91
 • Besterly Herbic 20kg
  Besterly Herbic is een selectief kruidenmengsel op een basis van granen, plantaardige oliën, kruiden en een vitaminekorrel. Een gezonde en smakelijke traktatie voor paard en pony. Besterly Herbic is w..
  €15,42
  Excl. BTW: €14,15
 • Besterly Coldmix 20kg
  Besterly Coldmix voor paarden is een muesli bestaande uit granen met een vitaminekorrel zonder haver. Deze muesli is speciaal ontwikkeld om paarden en pony’s met een ‘heet’ karakter toch van de juiste..
  €13,89
  Excl. BTW: €12,74
Op de hoogte blijven van de aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

* E-mail adres:

* Voornaam:

* Achternaam: