Op de hoogte blijven van de aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

* E-mail adres:

* Voornaam:

* Achternaam:

Subli Seniores Priores 20 kg

Subli Seniores Priores 20 kg

Merk:Subli
Model:999
Beschikbaarheid:Op voorraad
Prijs: €12,50 Excl. BTW: €11,47
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Compleet voer voor paarden en pony's met opnameproblemen

De ruwvoer en krachtvoer vervanger

Uitsluitend geweekt voeren 1 kg Seniores Priores in 3 liter water

Voor een paardwaardige oude dag

Subli® Seniores Priores is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony´s die problemen hebben met de voeropname van gebruikelijke paardenvoeders als hooi, kuil, brok, granen, muesli´s etc. Deze problemen worden in de regel veroorzaakt door gebitsproblemen. Paarden en pony´s moeten voor hun gezondheidstoestand en welbevinden dagelijks voldoende ruwvoeders eten. Het darmstelsel is erop afgestemd grote hoeveelheden plantaardig materiaal te verwerken met voldoende structuur (ruwe celstof). Als door omstandigheden (slecht gebit) dit niet opgenomen kan worden, heeft het paard / pony een groot probleem. Zijn gezondheid zal zienderogen achteruitgaan en zijn of haar welzijn leidt grote schade! Als eigenaar van zo´n paard of pony dien je dus direct maatregelen te treffen.

Subli® Paardenvoeders is erin geslaagd een speciaal voer te ontwikkelen wat het ruwvoer en krachtvoer vervangt en dus een totaal voer is. Dit product kan ieder paard en pony (ook met grote gebitsproblemen) gemakkelijk opnemen. Er hoeft in principe niets anders bijgevoerd te worden. Echter zolang het paard of pony nog enigszins bezig is met hooi / kuil / luzerne is het aanbevelingswaardig dit wel ter beschikking te stellen.  Ook kauwbewegingen zijn belangrijk, zelfs zonder noemenswaardige opname van ruwvoer.

Het product heet Subli® Seniores Priores en moet geweekt gevoerd worden en wel ± 1 kg product per 100 kg gewenst lichaamsgewicht per dag. Dit geweekt in voldoende water ± 3 liter, gedurende 6 uur weken. Je voert dit product  verdeeld in minimaal 4 porties per dag.
Gezien het belang van een goede  inweektijd (minimaal 6 uur) is het handig om iedere avond het voer voor de volgende dag voor te bereiden.

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed