Mijten

“De kracht van een paard schuilt in zijn voeding
Puur de paardenkracht uit de natuur
Breng de natuur in de stal!”

Het doel van de ontwikkeling van het assortiment paardenvoer van Mijten.

Een paard voelt zich beter bij een goed uitgebalanceerde diervoeding: een voeding die perfect aansluit bij datgene vanuit de natuur.

Paardenvoer met  verkeerde, niet evenwichtige samenstellingen hebben directe gevolgen op de gezondheid en prestaties van het paard. Om deze reden is het belangrijk dat elke diervoeding volledig uitgebalanceerd is.

Grondig onderzoek en ontwikkeling samen met meer dan 70 jaar ervaring hebben geleid tot een unieke samenstelling van een natuurlijke en smakelijke voeding voor paarden.

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
 • Mijten Gerste Mix (20kg)
  Is een smakelijke mengeling voor jonge en opgroeiende paarden, drachtige merries en recreatiepaarden. Is bijzonder geschikt voor zenuwachtige paarden met een hevig temperament. Is een volledig v..
  €11,31
  Excl. BTW: €10,38
 • Mijten Opti Form 15kg
  Opti-Form is en mengeling van verschillende geselecteerde planten, grassen en kruiden waardoor een er uitgebalanceerd ruwvoeder ontstaat met een constante kwaliteit van januari tot december. (Geen voo..
  €12,08
  Excl. BTW: €11,08
 • Mijten Quattro 20kg
  Is een speciale eiwit-sobere mengeling voor Quarters, Fjorden, IJslanders, Haflingers, recreatiepony’s, ezels, enz.  Zij hebben hun verteringsstelsel sterk ontwikkeld en zijn in staat om (te) ve..
  €11,56
  Excl. BTW: €10,61
Op de hoogte blijven van de aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

* E-mail adres:

* Voornaam:

* Achternaam: