Paard

Alles op het gebied van (natuurlijke) diervoeding voor het edele dier. Een trouw paard verdient alleen het beste. Naast ruwvoer kan het zijn dat uw paard of pony krachtvoer of extra vitaminen nodig heeft om in goede conditie te blijven. Door de diervoeding af te stemmen op de gezondheid en/of klachten zorgt u dat uw paard dit krijgt.
Evelien heeft altijd tijd om vragen over de voedingskeuze voor uw paard te beantwoorden. Ook geeft zij graag advies over het best passende voer voor uw paard.

Naast diervoeding en supplementen zijn strooisel, hooi en andere benodigdheden verkrijgbaar in de webshop en de winkel in Doorn.

De producten verkrijgbaar in onze webshop zijn met tijd, aandacht en liefde voor paarden uitgezocht.

Ga bij twijfel over de gezondheid van uw paard of pony altijd naar de veearts. 

Verfijnd zoeken

LijstRooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
 • Equi Protecta Hoeven Olie
  Deze natuurlijke hoeven olie van Equi Protecta is op basis van koolzaadolie en diverse etherische oliën.  Voor een natuurzuivere verzorging en bescherming van hoorn en hoornschoen. Aanbrengen ..
  €12,95
  Excl. BTW: €10,70
 • Mijten Gerste Mix (20kg)
  Is een smakelijke mengeling voor jonge en opgroeiende paarden, drachtige merries en recreatiepaarden. Is bijzonder geschikt voor zenuwachtige paarden met een hevig temperament. Is een volledig v..
  €11,31
  Excl. BTW: €10,38
 • PAVO Nature's Best 15kg
  gegarandeerd havervrij zeer weinig suiker (2%) en zetmeel (24%) met spelt en luzerne om kauwen te stimuleren zeer laag eiwitgehalte Pavo Nature’s Best is een heerlijke, gezonde muesli me..
  €13,93
  Excl. BTW: €12,78
 • Subli Seniores Priores 20 kg
  Compleet voer voor paarden en pony's met opnameproblemen De ruwvoer en krachtvoer vervanger Uitsluitend geweekt voeren 1 kg Seniores Priores in 3 liter water Voor een paardwaardige oude dag ..
  €12,50
  Excl. BTW: €11,47
 • Equi Protecta Hoeven Spray
  Biologische hoefspray van Equi Protecta op basis van natuurlijke grondstoffen en extracten. ​Voor een voedende werking op de hoorn en hoornschoen ter voorkoming van rotstraal. Als onderhoud : 2..
  €14,95
  Excl. BTW: €12,35
 • Mijten Opti Form 15kg
  Opti-Form is en mengeling van verschillende geselecteerde planten, grassen en kruiden waardoor een er uitgebalanceerd ruwvoeder ontstaat met een constante kwaliteit van januari tot december. (Geen voo..
  €12,08
  Excl. BTW: €11,08
 • PAVO SportsFit 15kg
  Meer energie uit paardenvoer, zonder dat je paard er heftig van wordt! Deze non-heating sportmuesli is bedoeld voor paarden die kracht nodig hebben maar die wel beheersbaar moeten blijven. De id..
  €14,35
  Excl. BTW: €13,16
 • Equi Protecta Oliespray
  Verzorgende kant- en klare hoefspray Geen gedoe meer met potjes en kwastjes. Eenvoudig sprayen en klaar! Deze hoefspray van Equi Protecta bestaat uit natuurlijke grondstoffen. De natuurlijke spr..
  €9,95
  Excl. BTW: €8,22
 • PAVO SlobberMash 15kg
  volwaardig paardenvoer, rijk gevitamineerd met hoog aandeel zuiver lijnzaad en extra vitamine C veel zemelen voor een stabiele vertering en minder kans op koliek versnelt herstel na zware pre..
  €14,65
  Excl. BTW: €13,44
 • Subli Zonder 20 kg
  Volledig krachtvoer zonder haver, melasse en GMO-producten Subli® Zonder is een zeer smakelijke mix van puur natuurproducten, maar dan: Zonder haver Zonder melasse Zonder genetisch gemodi..
  €16,00
  Excl. BTW: €14,68
 • Equi Protecta Paarden Shampoo
  Deze natuurlijke shampoo voor paarden van Equi Protecta is geschikt voor de verzorging van allerlei vacht- en huidaandoeningen. De paardenshampoo is aan te bevelen bij roos, huidschilfers en een geïrr..
  €12,95
  Excl. BTW: €10,70
 • Mijten Quattro 20kg
  Is een speciale eiwit-sobere mengeling voor Quarters, Fjorden, IJslanders, Haflingers, recreatiepony’s, ezels, enz.  Zij hebben hun verteringsstelsel sterk ontwikkeld en zijn in staat om (te) ve..
  €11,56
  Excl. BTW: €10,61
 • PAVO Vital 8kg
  Pavo VitalComplete is de ideale aanvulling op ieder rantsoen dat onvoldoende vitaminen en mineralen bevat. Als je paard 24/7 in de weide loopt heeft het waarschijnlijk weinig extra krachtvoer nodig ma..
  €24,63
  Excl. BTW: €22,60
 • PAVO Care4Life 15kg
  Pavo Care4Life bevat alles wat we vanuit voedingsoogpunt kunnen bedenken om je paard te ondersteunen bij zijn gezondheid. Dit bijzondere voer bestaat onder andere uit vezelrijke grondstoffen, omega3- ..
  €18,87
  Excl. BTW: €17,31
 • Equi Protecta Paarden Zalf (wonderzalf)
  Deze 100% natuurlijke zalf van Equi Protecta is te gebruiken op wondjes, sneetjes en ruwe- en schrale huid. Daarnaast bevordert de verzachtende paardenzalf de heling van aangetaste huid door bijvoorbe..
  €16,95
  Excl. BTW: €14,01
Op de hoogte blijven van de aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

* E-mail adres:

* Voornaam:

* Achternaam: