Over ons

Enthousiast en goed voorbereid ben ik van start gegaan met mijn winkel voor (natuurlijke) diervoeding en andere dierbenodigdheden: van Wolfswinkel Diervoeding &Zo.

Na een loopbaan bij een bekende arbodienst stond ik op een tweesprong: wil ik verder in een kantoorbaan of combineer ik mijn kennis en liefde voor dieren en vee in de vorm van een adviesbureau of zelfs een winkel? Van de tweede optie kreeg ik energie &Zo en borrelde de inspiratie als vanzelf naar boven.

Als we het doen, dan doen we het goed!
Ik besloot het onderste uit de kan te halen door een (web)winkel voor (natuurlijke) diervoeding en andere benodigdheden te openen. Met daarnaast adviezen aangaande de gezondheid van paard, hond, kat, knaagdieren en (pluim)vee. Het ondernemen zit in mijn bloed en mijn leven lang ben ik omringd door huisdieren, paarden en vee. Hierdoor beschik ik over de benodigde ervaring en kennis om een succesvolle onderneming op te zetten. Ik zorg dat ik als eerste hoor over nieuw en misschien wel gezonder (natuurlijk) diervoeding, supplementen &Zo. Ook blijf ik bijgeschoold op het gebied van (gezondheids- en voedings)advies, trends en andere weetjes op het gebied van dier- en veevoeding.

Voor vitale dieren!

 

Wat ik met mijn (web)winkel wil bereiken.
Gezonde, gelukkige en vitale huisdieren, paarden (natuurlijk ook pony's) en (pluim)vee. Dit maak ik mogelijk door het aanbieden van (natuurlijke) diervoeding afgestemd op de gesteldheid en gezondheid van het betreffende dier. Alle (huis)dieren zijn anders, de één heeft iets extra's nodig, de ander mag juist iets minder krijgen. Weer een ander is vitaal en gezond en heeft een supplement nodig om dit te blijven. Zo zijn er diverse redenen om te kiezen voor aangepaste diervoeding.

Naast (natuurlijke) diervoeding &Zo bied ik benodigdheden voor alle dieren aan; van strooisel en hooi tot aan kattenbakvulling. In mijn dierenwinkel en in de webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan diervoeding en dierenbenodigdheden.

Laat me gerust even weten wanneer u iets mist waarvan u vindt dat het onmisbaar is in mijn shop. Graag zelfs!

Op de hoogte blijven van de aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

* E-mail adres:

* Voornaam:

* Achternaam: