Voor een passend advies

Naast de verkoop van (natuurlijke) dierenvoeding, gezondheidsvoeding en benodigdheden &Zo voor huisdier of (pluim)vee, kunt u bij mij terecht voor advies op maat over de gezondheid van uw dier. 

Sommige honden hebben extra aandacht nodig. Bijvoorbeeld als de vacht dof is en/of de hond meer haar verliest dan normaal. Of wanneer de vrolijke blafferd net iets te dik of juist te mager is. Aangepaste diervoeding is hierbij essentieel.

Advies voor huisdieren

Er zijn binnenkatten en buitenkatten. Er zijn katten die glanzen van gezondheid, er zijn er ook waarbij de vacht schilfert of die speciaal voer voor bijvoorbeeld de niertjes nodig hebben. Voor iedere kat een ander soort (natuurlijke) diervoeding en verzorgingsproduct, afgestemd op zijn of haar behoefte.

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor huisdieren, maar ook voor paarden, pony’s, kippen, varkens, schapen &Zo. Soms heeft een paard wat extra energie nodig of is de weerstand verlaagd. Leggen de kippen te kleine eieren of gaat een ooi binnenkort lammeren. Allemaal redenen voor aangepaste diervoeding of een supplement. 

Voor ieder probleem en kwaaltje heb of zoek ik een oplossing. Weet ik het zelf eventjes niet meer: door een kort lijntje naar andere voedingsdeskundigen, kan ik altijd om advies of een second opinion vragen. 

Loop gerust even binnen voor een praatje &Zo onder het genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk kunt u ook een mailtje sturen met vragen gericht op de gesteldheid van uw dier of vragen over (natuurlijke) diervoeding.

Op de hoogte blijven van de aanbiedingen?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

* E-mail adres:

* Voornaam:

* Achternaam: